Doodlefarm

Een nieuw thuis, het moment dat de pup mee gaat naar huis!

Na 8 weken goede zorg, komt het moment dat je je pup mag ophalen en zal opgroeien in jullie gezin tot een volwaardig gezinslid. Je krijgt van ons een knapzakje mee gevuld met de nodige informatie, lekkers, speeltje etc. zodat de pup goed voorzien is aan het begin van zijn reis richtig zijn nieuwe thuis. 

Hieronder vertellen gezinnen wat de pup voor hen betekend:

Sanne, Molly en Chantal

Molly is een echte allemansvriend. Als ze iemand tegen komt, word diegene enthousiast begroet en het liefst met een lik in het gezicht.. haha! 

Ze is graag onder de mensen. Hoe meer mensen er zijn, hoe gezelliger zij het vindt. Overal waar je gaat volgt ze je op de voet en als je ergens zit, komt ze gezellig bij je liggen. 

Verder is Molly erg sociaal, lief en heel slim! Wij hebben haar in ons hart gesloten en ze is een aanwinst voor ons gezin.

Waiting for official WALA registration

Audrey & Jipp

Jipp kijkt eerst even de kat uit de boom, maar dan neemt toch haar nieuwsgierigheid de overhand en gaat ze toch op onderzoek uit. Jipp is ontzettend leergierig, slim en dat laat zij iedere keer weer zien op de puppycursus. Ze kan ook heel aanhankelijk zijn en is een echte levende knuffelbeer. 
Binck, onze Labrador, is helemaal opgeknapt sinds Jipp bij ons woont! We kunnen Jipp overal mee naar toe nemen, omdat ze zo ontzettend goed luistert! Wij kunnen haar niet meer missen. 

Waiting for official WALA registration

Suzan & Bennie

Bennie is not WALA registered

Wat Bennie voor mij betekend… 
Bennie is een allemansvriendje, ze kijkt eerst even de kat uit de boom en wanneer ze voelt dat de kust veilig is word je bedolven onder knuffels en kusjes. Elke dag laat ze je mee genieten van haar lieve karakter en haar intense integriteit. Een poot, haar kop op je schoot of lekker tegen je aan liggen. Het brengt rust in ons gezin. Daarnaast is ze ook echt een ware clown en dat zorgt voor veel hilariteit. Af en toe heerlijk lomp. We voelen ons bevoorrecht dat we Bennie toegewezen hebben gekregen. 
Dankzij Lorette van Doodlefarm heeft het écht geleid tot een perfecte match! Bennie past helemaal binnen ons gezin en de liefde is erg sterk en wederzijds. Werden honden maar net zo oud als mensen… 

Albert, Suzanne & Pien

Not yet registered with the WALA

Andre, Ingeborg & Sam

Onze Sam,

Als er 1 woord zou zijn wat bij Sam past dan is dat liefde.Liefde voor ons(haar gezin), maar ook voor haar hondenvriendjes en vriendinnetjes.

Sam is een echt onderdeel van ons gezin. Het liefst gaat ze overal met ons mee. Als de achterklep van de auto al opengaat springt Sam er al in.

Haar ideale dag ziet er als volgt uit:*Uitslapen tot een uur of 9*Meerdere wandelingen maken door het bos waar ze los mag lopen*Zwemmen in de sloot*Uitgebreid spelen met haar honden-vrienden*En ’s avonds knuffelen op de bank

Sam is daarnaast leergierig, slim, sociaal en soms ook ondeugend. En weet ze heel goed als ze iets doet wat eigenlijk niet mag. Ze kan je betoveren met haar mooie bruine ogen.

we kunnen ons geen leven meer zonder Sam voorstellen

Not yet registered with the WALA

Marije & Yoko

Not yet registered with the WALA

Contact opnemen is heel eenvoudig!