Doodlefarm

Nieuws over het nestje

We hebben geweldig nieuws te delen! Onze lieve Jipp is bevallen van maar liefst 8 gezonde en prachtige puppy’s. 

Op dit moment zijn we nog op zoek naar een warm en liefdevol gastgezin in de omgeving Oldenzaal en rondom Oldenzaal voor een van onze bijzondere pups. Wil je meer weten over wat het betekent om gastgezin te zijn Neem gerust contact op met Doodlefarm via telefoonnummer 06-30045071. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en om je meer te vertellen over deze mooie kans om deel uit te maken van ons avontuur!  

Onze Sam is inmiddels medisch goedgekeurd als gezonde fokteef en ze heeft inmiddels een succesvolle dekking gehad met Tender van Dutchdoodles. We verwachten in dit nestje pupjes met prachtige rode kleur en wavy/ curlywavy  fleecevachten, gekenmerkt dooreen mooie kleine medium bouw. Voor dit bijzondere nestje is de inschrijflijst officieel geopend. 

De pups worden als alles goed gaat, rond half juni geboren en mogen mee naar hun nieuwe families rond half augustus. Wil je meer weten neem dan contact op via telefoonnummer 06-30045071.

Wist je dat Doodlefarm 4 nieuwe fokteefjes heeft toegevoegd aan haar programma? ze hebben alle gezondheidstesten glansrijk doorstaan. Met hen vervolgen we ons Pebbleseffect en hopen we meer mensen het geluk te brengen, zowel op hulp als therapiebasis als in gezinnen. 

De lijst voor inschrijving is geopend.

Contact opnemen is heel eenvoudig!