Doodlefarm

Onze honden

Maak kennis met onze Pebbles!

Pebbles is onze moeder doodle, met haar is alles begonnen. Wij zijn ontzettend trots op onze Pebbles! 
Pebbles is vernoemd naar het ‘Pebble Effect’. 

Pebble is Engels voor kiezelsteen. Het Pebble Effect staat voor de golven die zich verspreiden zodra je een kiezelsteen in stilstaand water gooit. 
Zo is het mijn wens, om het puppygeluk zoveel mogelijk te verspreiden en dat het leven van veel gezinnen verrijkt word met de komst van een Australian Labradoodle, zowel in gezinssituatie als op therapiebasis. 

Not WALA registered

Even voorstellen;

Boef

Hoi, ik ben Boef! Een mannetje uit het knappe nest van de Doodles van Lorette. 
Thuis ben ik erg lief, rustig en relaxed; super sociaal dus! 
Buiten en met andere honden ben ik vol energie en mag ik graag ravotten of heerlijk rennen door het bos. 

Waar je me echt mee kunt verwennen….. eten! 

Maar vooral ook lekker bij mijn gezinnetje zijn en geknuffeld worden.

Not WALA registered

Billy

Meet Billy! 
Billy is een echte mensen liefhebber. Het lijkt alsof hij altijd met z’n goede poot uit bed stapt, want hij is altijd vrolijk. Hij kan prima loslopen omdat hij nooit bij je weg zal lopen. Hij is erg ondernemend, speels en ondeugend, wat maakt dat hij geregeld komt ‘helpen’ bij het doen van de was. Kinderen zijn gek op hem en dat gevoel is wederzijds. Billy vindt het leuk om met honden van soortgelijk formaat te spelen. Daarnaast is hij gek op eten en beloninkjes en daardoor ook goed leerbaar. Soms wil hij stoer overkomen wat hij absoluut niet is. Want het is een echte knuffelbeer. Hij vindt het lekker om geborsteld te worden en strekt er letterlijk z’n poten voor uit. Misschien heeft het er mee te maken dat er beloninkjes in de buurt staan 🙂 

Not WALA registered

Doedel

Onze kleine dieprode krullenbol is een echte deugniet en woont bij ons op de Doodlefarm. Maar daarnaast heeft ze een heel lief knuffelig karakter en komt dan ook geregeld bij je zitten. Dit karakter heeft ze van haar vader, Elmo van SuperDoodles. 

Waiting for official WALA registration

 

Charlie

Charlie, de kleinste pup van het nest heeft iedereen qua groei ingehaald! Charlie kan ontzettend snel rennen met zijn hoge poten. Hij vindt het dan ook heerlijk om buiten te zijn. Zijn vacht maakt hem heel bijzonder, hij heeft namelijk een losse, lichte wavey fleece vacht.
Charlie krijgt en geeft veel liefde in zijn nieuwe gezin.

Not WALA registered

Bennie

Bennie heeft de meest geweldige fluffy losse vacht. Bennie groeit op in een drukke fotostudio, Suus’Fotosjop, waar geregeld mensen over de vloer komen. Ze is een échte studiohond! 
Ze komt veel in aanraking met mensen en dat kan je goed merken aan haar karakter. Ze heeft op zeer jonge leeftijd al een stabiel karakter en dat kan je zien aan hoe ze de mensen begroet, zonder angst en zeer liefdevol.

Not WALA registered

Jipp

Jipp is een zeer intelligente hond en dat laat zij iedere week weer zien op puppycursus.
Ze is zeer gericht op haar baasje en volgt de commando’s trouw op. Ze heeft een enorme ‘will to please’! 
Wat Jipp ook zo bijzonder maakt, zijn haar prachtige groene ogen.

Waiting for official WALA registration

Molly

Molly heeft een bijzonder mooie dieprode kleur. Molly lijkt het meest op Pebbles qua karakter en is echt een allemansvriend. Molly is buiten ontzettend speels. Ze speelt graag met andere honden en vind het heerlijk om achter de bal aan te rennen.
Molly is heel toegankelijk voor ieder mens en dier, wat haar een uitstekende gezinshond maakt. 

Waiting for official WALA registration

Contact opnemen is heel eenvoudig!