Doodlefarm

Dutchdoodles Pebbels

Onze Australian Labradoodle Pebbles heeft een lichtrode fleecevacht en haar schofthoogte is 50 cm en is medium size.

Pebbles is vrij van HD(heupdysplasie) en ED(elleboogdyspalsie), Patellaluxatie(losse knieschijven), PRA-PRCD(erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand(bloedstollingsziekte), EIC(Exercise Induded Collapse), IC(inproper coat), en DM(Denegeneratieve meyelopathie), Ecvo de jaarlijkse oogtest

Not WALA registered

Doodlefarm Molly

Australian Labradoodle Doodlefarm Molly, female red, Date Born; 15-01-2019, Bred by Doodlefarm

Waiting for official WALA registration

Onze Molly is geboren met een dieprode fleecevacht. Haar schofthoogte is rond 48 cm en is medium size. Molly is Pure AL

Ze is vrij van HD(heupdysplasie) en ED(elleboogdyspalsie), Patellaluxatie(losse knieschijven),PRA-PRCD(erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand(bloedstollingsziekte), EIC(Exercise Induded Collapse), IC(Improper Coat), DM(Denegeratieve myelopathie), Ecvo de jaarlijkse oogtest.

Doodlefarm Doedel

Australian Labradoodle Doodlefarm Doedel, Female Red, Date Born;15-01-2019, Bred by Doodlefarm

Waiting for official WALA registration

Onze Doedel heeft een Curly fleecevacht en is donkerrood geboren. Net als vele doodles worden ze op latere leeftijd lichter van kleur maar blijven wel mooi in de roodtinten. Haar schofthoogte is 50 cm en ze is mediumsize. Doedel is een pure AL.

ze is vrij van HD(heupdysplasie) en ED(elleboogdysplasie), Patellaluxatie(losse knieschijven), PRA-PRCD9erfelijke oogziekten),Ziekte van Willebrand (bloedstollingsziekten), EIC(Exercise included Collapse), IC(Improper Coat), DM(Denegeneratieve meyelopatie) en Ecvo de jaarlijkse oogtest.

Doodlefarm Jipp

Australian Labradoodle Doodlefarm Jipp, Female Caramel, Date Born 15-01-2019, Bred by Doodlefarm

Waiting for official WALA registration

Onze Jipp heeft een curly fleecevacht en hoort bij de Carameltinten. Haar schofthoogte is rond de 48 cm en ze behoort tot de mediumsize. ze is een Pure AL.

ze is vrij van HD(heupdysplasie), ED(eleeboogdysplasie), Patellaluxatie(losse knieschijven), PRA-PRCD(erfelijke oogziekten), Ziekte van Willebrand(Bloedstollingsziekte), EIC(Exercise Indude Collapse), IC(Improper Coat), DM(Denegeneratieve meyelopathie) en Ecvo de jaarlijkse oogtest.

Contact opnemen is heel eenvoudig!